Kontakt

Har du lyst å være med å skape en endring? Vi trenger ofte det. Innen helse, samferdsel, nærområdet ditt, økonomi – kort sagt alle samfunnsområder som angår deg og meg i hverdagen.

Av og til er det slik at vi ikke kjenner oss igjen når vi leser nyhetene. “Dette er jo ikke riktig”, sier du kanskje? Eller kanskje du har sterke meninger om det som skjer rundt deg. Kanskje det er på tide med en endring? Og ofte begynner det med at noen tar ansvar og sier fra. Det kan være deg.

Vi setter stor pris på om du vil sende din mening til oss. Vi leser alle innsendte artikler, leserbrev.  Ikke hold igjen, men skriv til oss i dag.

Vår visjon er å en plattform for medlemmer og andre der påvirkning av nasjonale og internasjonale myndigheter og andre lignende organer fører frem.

Nok er Nok-nettsiden er åpen for alle. Selvsagt også for deg som ikke har skrevet så mye før. Vi har flere redaktører som kvalitetssikrer tekstene, og som hjelper deg om du trenger det.

Velkommen til oss. Endring skjer ikke uten at noen engasjerer seg. Ta utfordringen. Våg å være en klar stemme. Vær folkets røst.

Ta sjansen og si at Nok er Nok.