Stopp!!!

Jeg håper vi alle kan ta lærdom av denne saken, og gjør de vi kan for å ikke skape mer frykt for viruset som herjer over hele verden. Og gjør alt vi kan for å soppe spredning, så vi en dag kan leve normalt igjen

Ta vare på hverandre. La oss bekjempe covid 19 med alt vi har. La oss bekjempe dette viruset sammen.

Oppdatering: Er ikke Etterlysning lenger!

Jeg vil takke at Mannen selv var voksen nok til å si fra hvem han er. Familien har fått din mail og kan da kontakte deg om dem ønsker.

Og en STOR takk til alle som har brydd seg om saken

Så til dere ungdommer som var på holdeplassen denne dagen

Dette er dine ord fra han etterlyste mannen:

Jeg er skamfull og vil gjerne beklage over for den aktuelle jenten og eventuelt resten av ungdommene. Jeg ble helt satt ut av situasjonen sist fredag på bybanestoppet når alle ungdommene kom samtidig rundt meg.

Denne mannen er ett eksempel på hvordan man ikke oppførere seg i disse tidene. Derfor er det å viktig å kunne beherske seg og ha en god oppførsel og  telle til ti om man koker litt. Vi er alle redd og sliten av denne covid tiden, men vi må jobbe sammen for å verne om våre med mennesker om man kjenner dem eller ikke, ingen er mer vært enn andre.

Hvordan kan en godt voksen mann synke så lavt. at du står på Bybanestoppet i Steinsvikvegen fredag 23.10.2020 ca. kl. 17:00. Var du her og opserverte dette!

At du som voksen kan dytte ett barn av en benk for dem ikke gjør som du vil er helt utrolig at en voksen kan gjøre, for så å ta av deg masken, og hoste henne i ansiktet, du er jo verre ett barn dem har mer respekt for med mennesker. Du sier selv at ‘’jeg oppfører meg som……Hva for noe som en drittsekk? (unnskyld ordbruken). Med den oppførsel burde du skamme deg.

Ingen vet om denne mannen kan vere smittebærer med covid 19, Dette er flere stygge brudd på smittevernreglene.

  • Under anbefalt en meter avstand
  • Rører ett ukjent menneske
  • Truende adferd hoste i ansiktet til en annen bevist

  Men han og utfører han vold mot mindreårig

Kapittel 24.1

§ 263. Trusler

Den som i ord eller handling truer med straffbar atferd under slike omstendigheter at trusselen er egnet til å fremkalle alvorlig frykt, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år

Vet du hvem denne mannen er vil vi gjerne høre fra deg. Du kan være helt anonym ved å sende mail til anita@nokernok.no

Eller kjenner du deg selv igjen så kan du ta kontakt med oss på mail.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *