Coronavirus og ensomhet

Coronaviruset kom til Norge som en storm. Det skapte frykt og engstelse i befolkningen. Norge ble stengt ned og bestemmelser kom over natten. Noen fikk panikk og hamstret inn de ene og de andre.

Alt av aktiviteter og uteliv ble stengt og mange måtte i karantene. Og nå skriker folk på at dem savner det sosiale dem hadde før 27 mars.

Vi er liksom låst til å sitte hjemme og sture, men om du er av dem som nå sitter mye hjemme alene og synets det er kipt at du ikke kan ta deg en tur med venner på kino, kaffe, pøbben, nattklubb eller besøke venner.

Tenk deg att dette er hverdagen til mange rundt om i landet uten at det er coronavirus som stopper dem.

Det er mange som ikke har venner å gå til eller gå ut med, for dem er det ikke noe stor forskjell på om Norge er stengt ned eller som en vanlig dag. Eneste er at nyhetene går mye til viruset og status på de i Norge

Når dette viruset er borte så tenk deg at når du løper ute og har det gøy sitter kanskje en person i nabolaget ditt som ikke har noen å ha det gøy med.

Det er fint at vi tar en dugnad for å bli kvitt viruset. Men den dagen da vi alle har friheten tilbake er det forsatt menge som ikke ser på den friheten på samme måte. Vi har gått ut med ” Vi hjelper hverandre og vi står sammen”

Jeg mener at det må og bruke når vi ikke er i virus men også når vi er tilbake til det normale. Hva mener du?

Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du mener

Ta vare på hverandre nå og i fremtiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *