Mobbing!

Det skulle ikke skjedd i dagens samfunn, jeg vil tro at vi mennesker er så oppegående og kommet så langt at vi skjønner at denne adferden ikke skulle ha forekommet. Vi mennesker må gå i oss selv litt.

Om vi ikke liker ett menneske på den ene eller andre måten, så ikke la det går utover barna. Dem har ikke gjort noe for å fortjene at ditt barn blir en mobber, fordi du ikke liker ett menneske.  De sitter barn som kvir seg til å gå på skolen fordi dem blir mobbet.  Det er ikke lett for foreldre å få mobbeofferet til å gå på skolen.

Og mye av mobbingen kommer fra foreldre som sitter og snakker ned om ett annet menneske, Og da har jeg to spørsmål til deg som snakker ned andre mennesker, er du noe bedre en det menneske.? Er de normalt at barn sitter og hører at du slenger drittslengingen du gjør?. Det er ditt ansvar til å gi ditt barn den beste oppdragelsen, men gjør du det da?

Mobbing er ikke alltid ord men kan og være trusler om bank og bli utsatt for fysisk vold. Vi har en lov i Norge om hets mot medmennesker, mobbing er HETS

Barn har gebursdag, men ingen kommer, dette skjer i 2020 i ett land som Norge som skal være så perfekt. Nå må vi ta oss sammen

Symptomer på at ditt barn ikke har det bra:

  • Humør endringer
  • Ondt i magen
  • Kvalme
  • Hodepine
  • Kvalm
  • Og sitter og griner og ber om å få slippe skolen
  • Stikker av fra skolen

Det er sikkert flere ting som kunne vært med her (men dette er min erfaring)

Mobbingen er helt fra små trinn i barnehage til voksen veletablerte mennesker, og vi dømmer mennesker vi ikke kjenner. For hånds dømming av mennesker er en farlig ting

Tenk at du selv eller ditt barn kan være med på at ett menneske tar sitt eget liv.

Dette er ikke noe som vil stoppe på dagen men vi må begynne å tenke litt lenger en våres eget ego. Ikke la dine ord bli skyld i att ett menneske og deres familie får lide. Ta vare på hverandre om man liker menneske eller ikke. Vis sympati for alle rundt deg. Handler ikke om å bli venner men respekt. Har du ikke respekt for andre har du ikke respekt for deg selv.

Skoler kan få bøter for at det foregår mobbing på skolen, og at mobberne må flytte skole. Men uansett så er det mobbeofferet som må lide. For alt for få skoler får bøter og ingen av mobberne må flytte. Men den som blir mobbet og familien må stå på og møter fine ord som er bare ord. Ikke mye annet skjer.

Dette gjelder ikke alle skoler eller foreldre, men føler du deg truffet *Kanskje du skal gå i deg selv litt*    

Alle barn som ble mobbet skulle fått erstatning, uten at du må igjennom rettssak

Innlegg av: Anonym innsender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *