Vannkraften vår selges på papiret ut av landet

Vannkraften vår selges på papiret ut av landet, vil Drikkevannet selges på samme måte?
Vannkraften vår selges det opprinnelsesgaranti på, er det samme tenkt for drikkevannet vårt også? Det er grunn til å stille spørsmål om drikkevannet vårt i fremtiden skal kobles til et felles Europeisk rørsystem slik at Europa kan kjøpe Opprinnelsesgaranti på at de kjøper “rent fjellvann” fra Norge? Det ene lureriet (ren strøm fra Norsk vannkraft) kan være like godt som det andre (rent vann fra Norske fjellvann).

Vennligst spander 3 minutt på denne video og hør hva Trude Malthe Thomassen sier. Del gjerne.

Vannkraften vår selges på papiret ut av landet, vil Drikkevannet selges på samme måte?Vannkraften vår selges det opprinnelsesgaranti på, er det samme tenkt for drikkevannet vårt også? Det er grunn til å stille spørsmål om drikkevannet vårt i fremtiden skal kobles til et felles Europeisk rørsystem slik at Europa kan kjøpe Opprinnelsesgaranti på at de kjøper "rent fjellvann" fra Norge? Det ene lureriet (ren strøm fra Norsk vannkraft) kan være like godt som det andre (rent vann fra Norske fjellvann). Vennligst spander 3 minutt på denne video og hør hva Trude Malthe Thomassen sier. Del gjerne.

Publisert av Kurt Pedersen Mandag 19. august 2019