Nav hva gjør dere på ?

Om man tenker seg om, så mange ville ha nyttet godt av det 1,3 millionene som blir brukt av nav sjefen på luksus. Den vanlige arbeider må ha niste med seg, ikke alle arbeidsplasser har kantine, eller tid til å spise. Mange arbeider spiser når dem jobber for å bli ferdig med jobben dem holder på med.

Tenk å bruke 1.3 mill på Luksushotell og på mat, Når man sitter og skal forvalte penger til dem som har det vanskelig .

Det tilsvarer at 135,6 personer sosialhjelp i en måned med gjennomsnittlig sosialhjelp pr måned kr 9588,- . (etter navs egne tall)

Det ville gitt strøm til 866 personer i en måned, der man får inntil kr 1500,-  pr måned.

Det ville gitt 108 minstepensjonister eller uføretrygde kr 1000,- mer pr måned i ett år.

Det ville gitt en uteligger overnatting på ett billig overnattingssted i 2600 døgn

Dette er bare noen av hva pengen kunne ha godt til.

Noe er galt når toppene bor Luksus, når dem sitter med kontorer med det nyeste innen teknologi . Som gjør at man egentlig ikke trenger å ha en eneste overnatting eller reiser.  

Hvordan kan Norge la toppene bruke penger på denne måten, det er skattebetalerens som betaler gilde til dem som sitter på toppene i kommunene. Og når Nav sjefen kan bruke så mye penger på Luksus så lurer man på hvor mye Kommunenes topper og ansatte bruker på reiser, mat og hotell, og så skal dem ha topp teknologi, som ikke er billig. Står på diverse møterom å samler støv. Å nei de har da en lavlønnet rengjøring kvinne/mann, som passer på at det er rent og pent.

Er det på tide vi setter foten ned og sier Nok er Nok.  Bruk pengen våre med fornuft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *