Er drikkevannet vårt i fare?

EU er rundt oss som en klam klut på foten. Er drikkevannet vårt i fare? URIX på NRK i kveld – Vann er ikke lenger en naturressurs, men en handelsvare. Når de store private selskapene får hånd om drikkevannet vårt er løpet kjørt. Viktig med strøm, men uten vann ingen liv.

Vannresursene neste?

URIX på NRK. Vann er ikke lenger en naturressurs, men en handelsvare. Skal vannresursene våre være det neste som selges ut av landet? EU er rundt oss som en klam klut på foten. Er drikkevannet vårt i fare?

Publisert av Pensjonistpartiet i Bergen Torsdag 16. januar 2020

Pause-1:44Flere visuelle innstillingerKlikk for å forstørreDemp14 599 visningerPensjonistpartiet i BergenLik side16. januar kl. 18:56 · 

URIX på NRK. Vann er ikke lenger en naturressurs, men en handelsvare. Skal vannresursene våre være det neste som selges ut av landet?
EU er rundt oss som en klam klut på foten. Er drikkevannet vårt i fare?