Til Erna Solberg og hennes regjering

Erna Solberg på din facebook side kan vi skrytebilder og utsagn, men det er bare skryt. Du kommentere aldri tilbake, noe du ikke vil nå heller.

Der skryter du av oljeplattformen uten for Stavanger som beregnes til å gi 900 milliarder kr i produksjon. Der du sier dem skal trygge pensjonen vår  og finaleserie skolene, sykehusene og sykehjemmene. Du sikrer din egen fremtid og i den prosessen: pensjon, sykehus og sykehjem. Men ikke ett ord om dem som lever på minimale inntekter, men det er ikke problemet ditt, dem er skyld i det selv. Ikke noe om Psykisk helse, før du sier dem må oppsøke hjelp kanskje du skulle se hva hjelp dem får når dem ber om det? Ikke noe om å få reduser kriminaliteten og narkotikaen i landet. Eller om å bygge bedre og flere institusjoner hvor dem som trenger hjelp får det.

Nå må det gjøres noe når Regjeringen trekker kommuner støtte fordi dem som bor der har ikke høy nok utdannelse. Hva svarte svingen foregår. Mennesker er vel ikke mye vært uansett hva utdannelse dem har. Om man er hjemløse eller er statsminister. Ikke lett når man kommer til makten og får formue som fordobler seg i statsminister tiden og en lønn på nesten 2 mill. i året

Nå må politiker, regjering og statsministerne få øynene opp og se hva dem holder på med  

Dette har du gitt oss Erna:

  • Høyere fergepriser
  • Høyer offentlig transport
  • Bomstasjoner over alt
  • Nrk får sine penger om man har TV eller ei. Alle må betale tv-lisensen fra man fyller 18 år og når dem tjener noen kroner. Faktisk er ikke Nrk konkurranse dyktige nok til å overleve i konkurransen med andre selskaper
  • Dem som har penger får mer får jo bare mer, og dem som sliter har mange fjell av hinder for å overleve.

De blir dyrt å reise på jobber mennesker vurdere å slutte i jobb for det koster for mye år reise, besøke venner og familie og aktiviteter for familiene blir ikke like lett lenger når man må tenke penger. Erna skal vi snart betale for å puste å.? Hurra dem rike har det godt i Norge!

Og ny lovnad om reduksjon i utslipp. Hvordan kan vi redde verden når ikke alle land er med på å redde den. Norge reduser og mange andre land øker. Blir miljøet bedre av det? Erna vil at vi skal være ett grønt land, men Norge henger sammen med hele jordkloden, og så lenge dem ikke gjør nok for å reduser så hjelper det ikke mye at Norge blir grønnere. Erna skulle vært vert miljøaktivist som reiste verden rundt i en seilbåt for å spare miljøet for utslipp.

Erna du vil at alle skal kjøre EL-bil, da må du se hvor mange som egentlig har råd til å skaffe seg EL-bil, selv en brukt en blir for dyr for dem fleste i Norge. Bilparken i landet er forsatt gammel.     

Innsender: Anonym

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *