Skal Norges drikkevann selges på børs og styres fra EU med vannmålere?

STOPP! Er dette statsminister Erna Solbergs skjulte plan med å tvinge det norske folk til å installere vannmålere? SKAL AS NORGE SELGES.

At drikke og bruks vann nå også skal på børs? På denne måten henter Erna og regjeringen sin tenkte profitt til et «olje-pensjonsfond» som ikke kan investere i Norge.

1. Brennpunkt på NRK2 avdekker den 16/1-2020 at VI ER HELT I STARTEN av at de skal gjøre vanlig vann til et finansprodukt. På linje med olje og gass.

2. City Bank, en av de største bankene i USA hevder det blir slutt på gratis vann! Vannprising vil komme sier de.

3. Vi må aldri akseptere å få vann gjort om til en algoritme/gambling på børs, denne utviklingen må avskaffes/forbys omgående. Våkn opp verden!

4. Rent vann til husstander er ingen handelsvare for børs, og må aldri bli gjort til det. Det er et 100% offentlig ansvar for alle regjeringer i hele verden å sørge for vann til alle verdensborgere. Det er det aller viktigste! Vann må mennesker ha uansett økonomi og sosial status!

5. Vann er helt uforenelig med privatisering, konkurranse eller kommersialisering, hvor alltid kortsiktig profitt er motivet.

Programmet avslører bekymringsfulle sider ved FNs rådgivere og mange blant eliten. Nobel-eliten er en elite som tror det beste er å gjøre vann til en vare som olje og gass.

Denne eliten må stoppes! Til informasjon: Dette er ikke fredsarbeide, men full krig mot menneskehetens beste og solklare menneskerett!

Det er ditt og mitt ansvar å sørge for å stoppe denne utviklingen umiddelbart!

Det er ille nok at strøm kom på børs via Jens Stoltenberg på midten av 90 tallet, den gangen det var en hemmelighet at Norge var netto importør av strøm.

Lytt til denne videoen: En av de som startet humbuget med C02 kvotemarkedet, er i front for denne utviklingen i bakvendtland.

ER det TO TING enhver stat må ha full råderett over og tilrettelegge for befolkningen på billigst mulig måte, så er det STRØM OG VANN! Det er en selvsagt menneskerett!

Dette er helt i starten og utviklingen må forbys fra alle omgående!• Alle må ha og sikres vann for å leve på jorden

!• Jorden er for alle, og vannet får alle gratis for å fordele det til alle.

• Vann er den viktigste varen på jorden og et selvsagt offentlig ansvar!

• Vann er en offentlig ressurs som ALLTID skal være gratis for alle på jorden, og fordeles rettferdig.

• Rent vann må ethvert menneske ha for å overleve. • Vann må vernes som fellesgode og et offentlig/statlig felleskaps ansvar.

• Vann er et fellesgode alle skal ha lik tilgang til.

• Rent, rimelig, tilgjengelig offentlig vann for alle, til alle tider og alle steder må være målet for alle verdens regjeringer.

STOPP mantraet politikere bruker: Sitat: “Hvordan skal vi ellers få folk til å bruke mindre, hvis vi gir det gratis!” sitat slutt.

Eller dette sitatet profittmakerne bruker: «Tar vi mer betalt så vil folk skjønne at når de tar seg en slurk vann koster det penger»…

Er oljefondet inne og investerer i dette såkalte nye blå gullet?

Krev svar av Erna i dag og forby utviklingen med rent vann på børs!

Den politiske utviklingen skaper såkalte «miljøproblemer» som «frukt». Tiår etter tiår med å legge elver i rør, demninger etc, skaper ubalanse i naturens kretsløp.

Forstå årsak/virking må bli fokus! Naturen og fremtiden vil alltid slå tilbake på løgn og bedrag med den «frukten» og konsekvensene på et senere tidspunkt. Ofte 7 til 14 år senere!

Derfor alt annet enn sannheten er politikerskapte strafferunder som kommende generasjoner må ta oppvasken etter!

Det er ikke de samme politikerne som har skapt problemene og surdeigen som er de rette til å rydde opp når «frukten» kommer.

Dette er organisert kriminalitet!

FN vedtok i 2010 at vann er en menneskerett. Ifølge FN er vannmangel en av jordens verste plager. Denne utviklingen er helt i starten og må forbys umiddelbart! Rogerthat!

Av Bjarte Lihaug

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *